keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Hiasta hommoo

JOo niinhän siinä kävi ,että tuli sitten otettua eilen joku 4-5 kaliaa kuitenkin. no eipä se oo niin justiin kun kuitenkin heräs 7 aikaan tähän päivään.

Tiatokone juttua välillä.
Yritän kirjottaa tätä blogia nyt 200mhz 50mt läppärilllä. samalla on winamp päällä ja kirjaimet ilmestyy noin kirjain per sekunti tohon ruudulle. Taitaa olla viimenen kerta kun yritän tätä. Suhteellisen raivostuttavaaa ,mutta toisaalta on hauska seurata miten sivut rakentuvat ruudulle kuva kerrallaan kun niitä avaa :P
Ihan hyvä että kerkee ryystään kahvia aina joka lauseen jälkeen ja jännityksellä odottelee että menikö kaikki kirjaimet oikein.

Wippies homebox on toimiva laite. Wlan pelaa luotettavasti ja kantama on hyvä. Valitettavasti en vaan voi laittaa sitä lähiverkkooni koska se on eri osoiteavaruudessa enkä rupee vaihtamaan sitä kaikkiin koneisiin ja ohjelmiin.
Nyt se on sitten omalla ip:llään netissä ja odottelen koska on vuosi täynnä että voi vaihtaa siihen dewanin oman firmiksen mikäli sellasen jostain löytää. Sitten pääsis ite säätämään kaikki just niinkun tykkää :)
Sainpahan kirjotettua tän tekstin tällä wohoo voittajafiilis!...right...

Ei kommentteja: